Vi valde Aleris Obesitas!

Läs våra patienters berättelser om sina upplevelser inför och efter sin magsäcksoperation.

Patient Pia efter gastric sleeve

Pia Söderberg, född 1971
Gastric Sleeve, mars 2016

Vilken resa jag gjort! Från 90 kg till 56 kg på åtta månader. Jag får nypa mig i armen för att vara säker på att det inte är en dröm.

Patient Therese efter gastric bypassoperation

Therese Schmidt, född 1980
Gastric bypass, maj 2016

Detta är det absolut bästa jag gjort och det är värt varenda krona. Jag har inte längre ont i ryggen på morgnarna när jag vaknar, jag har mer ork och energi att leka med barnen, jag rör mig lättare och om man får lov att vara fåfäng så är jag snyggare!

Thomas efter gastric bypass aleris Obesitas

Thomas Gummesson, född 1961
Gastric bypass, januari 2013

Hela mitt liv har blivit lättare både i kilon och att leva. Jag har blivit av med min diabetes och bara en så sak som att handla kläder har gått från en mardröm till något som är helt underbart.

patient Marta efter Gastric bypassoperation

Marta Dahl, född 1970
Gastric bypass, april 2016

Den 19 april 2016 blev jag född på nytt! Jag åkte till kliniken som ett mänsklig vrak. Efter narkosen vaknade jag som en helt annan person – fullt av energi , hopp, glädje! Jag kände större förändring i mitt psyke än vad som egentligen hände i min kropp! Helt underligt! Och fantastisk.

patient Johan efter Gastric sleeveoperation

Johan Hansson, född 1972
Gastric sleeve, maj 2016

Jag bestämde mig att göra en gastric sleeve i samband med att jag “gick in i väggen”. Idag väger jag 78 kg och har fått tillbaka lusten att träna. Mitt mål är att springa ett halvmarathon i april.

patient Carita efter Gastric bypassoperation

Carita Andersson, född 1971
Gastric sleeve, september 2015
Gastric bypass juni 2016

En knäskada fick mig att fatta beslutet att operera mig. Min väg fram till idag har inte varit spikrak men nu kan jag dansa hela natten lång utan att få ont i kroppen. Överviktsoperationen är ett verktyg som är guld värt om man använder det på rätt sätt.

patient ett år efter gastric bypass Aleris Obesitas Malmö

Yvette Green, född 1956
Gastric bypass, juni 2016

Att gå ner i vikt är enkelt, men att hålla vikten är omöjligt! Mina problem med höfter och knän begränsade min livskvalité och för att få hjälp behövde jag gå ner i vikt och hålla den. Det var då jag bestämde mig för att genomgå en viktoperation och det är det bästa beslutet jag har tagit.