Evelina före och efter gastric bypass hos Aleris Obesitas

Av 14 februari, 2018Okategoriserad
Före och efterbild på Evelina efter gastric bypass

Detta mail fick vi från Evelina som opererades med en gastric bypass  på Aleris Obesitas i Kristianstad för 4 år sedan.

”Konstaterade att igår var det 4 år sedan jag kom till er på CSK i Kristianstad. Nervös med alla nerver utan på kroppen, livrädd för allt vad som väntade och fundersam på hur livet som överviktsopererad skulle bli.

Tänk att den dagen förändrade så otroligt mycket av mitt liv! Att kroppsvikten gör att man inte bara isolerar sig utan att man också stänger in sin personlighet nånstans där inne. Ni ska ha ett otroligt stort tack för att ni hjälpte mig att få mitt liv tillbaka både fysiskt och psykiskt, Tack!

Jag har nu varit viktstabil i 3 år. Pendlar 2-3 kg upp och ner ibland men annars lyckades ni göra ett grymt bra jobb i min lilla mage”.